Dragi naši,

pomoći njuškicama možete na razne načine: donacijom deka, ručnika, madraca…. (svega onoga što vama nije potrebno, a čega se želite riješiti, njuškicama će dobro doći).

Možete postati kum ili kuma nekoj od njuškica ili postati teta čuvalica (privremeni udomitelj).

Donacijom hrane ili uplatom na račun, odricanjem i jedne kavice dnevno, pomažete u sterilizaciji/kastraciji, cjepljenju, čipiranju ili veterinarskim troškovima.

Svaka njuškica zaslužuje, nakon svih patnji koje prođe, dom pun ljubavi, takav dom im možete pružiti vi ili netko od vaših prijatelja, poznanika ili rodbine.

Zapravo možete postati bogat čovjek jer izreka kaže: “Koliko god da ste siromašni, ukoliko imate psa – vi ste zapravo bogati” .

Donirati možete na naš žiro račun:

HR3423600001102613308
Udruga za zaštitu životinja “S-PAS”
Zagrebačka banka

Udruga se financira isključivo sredstvima i donacijom ljudi, vaša mala pomoć i od srca, dlakavcima će puno značiti!

Možete pomoći u donaciji hrane za naše njuške.

Naše njuške jedu hranu JOSERA.

Neki psi imaju posebnu prehranu pa ukoliko želite donirati hranu baš za određenog psa molili bismo vas da nas prethodno kontaktirate na:

     091 318 5690 Gloria

Njuškalo oglasi:

Možete pomoći i slanjem poruke na broj 616111, sa tekstom poruke – udruga_s-pas i na taj način pomoći podizanjem sredstava na računu udruge na njuškalu, kako bi se svaka životinja pod skrbi udruge što više mogla oglasiti sa nadom da će čim prije doći u svoj dom kao ravnopravni član obitelji.

Njuškice možete vidjeti na Facebook stranici ili osobnim dolaskom kod naše predsjednice Glorie Malin.

Dijeljenjem Facebook stranice i postova širite glas i na taj način pomažete nekoj od životinja koje su pod skrbi Udruge jer baš vaša objava može doprinjeti da se baš netko zaljubi u određenu njuškicu i pruži joj dom.