Charlie

DOB: 9 godina

SPOL: mužjak

VELIČINA: srednji pas

KARAKTER: Slaže se sa psima, zna bit tvrdoglav, svojevoljan (jer nećeš ti dalmatinca iz njega potjerati 😉 ) tolerantan, ne dominantan, drag, mazan, miran, poslušan 🙂

Što moram znati o svom novom članu obitelji

Osim što ga posebnim čini različita boja očiju, njegova osobnost je ono što kupuje i osvaja svačije srce.
I sad se vi sigurno pitate kada mi tako nahvalimo naše pse, pa zašto Charlie sada nakon 9 godina stoji na zidu naše udruge i traži dom?

Charlie je pas koji kupljen za stotinjak kuna sa njuškala, prodan je zbog novca, kupljen od ljudi koje nije briga što se 3 puta preseljavao, što je završio na mjestu gdje su ga drugi psi grizli i napadali, što mu se svaka kost na tijelu ocrtava, što mu je dlaka i oči odavno izgubili sjaj.
Jel razumijete zašto ovo pišemo?
Jel razumijete zašto je kupnja pasa na ovaj način pogrešna?

Došao je kod nas u veljači ove godine i nadam se da će iste pronaći dom i obitelj koje će znati naći razlog da zavole svaku njegovu točkicu.

Već sada se naš dečko lagano počeo oporavljati i dobivati na težini, tek smo na pola puta do konačnog oporavka, ali se veselimo svakom novom gramu koje dobije.

Slaže se sa psima, zna bit tvrdoglav, svojevoljan (jer nećeš ti dalmatinca iz njega potjerati 😉 ) tolerantan, ne dominantan, drag, mazan, miran, poslušan 🙂

Tražimo dom gdje će nakon 9 godina napokon pronaći mir i ljubav uz svoje ljude zauvijek, gdje će imati pažnju i ljubavi ali i potrebnu aktivnost i skrb.

Udomljava se stan ili kuću, a u novi dom dolazi cijepljen, čipiran i kastriran.