Podaci

DOB: 2 godine

VELIČINA: mali pas

SPOL: ženka

Što moram znati o svom novom članu obitelji

Predivna Nora

Teško je nekada dočarati kakvi su, opisati ih u srž detaljno, dočarati karakter zahvalnog spašenog psa, prikazati koliko posebna, drugačija i smirena energija živi u njoj.

Nora je jedna od tih čije slike će pričati umjesto slova, ne bi bilo fer ukrasti joj tih pet minuta, pokušavajući izabrati dovoljno dobre riječi za nju.

I zbog toga dozvolite si prelistati njene slike i dozvolite si da se zaljubite i poželite ju za sebe.

Mjesto radnje Đakovo, parking ona i 8 štenadi ispod auta.

Ona teška svega 7 kg s malenima na mokroj zemlji.

Štitila ih je i branila na svaki pokušaj da im se približi, a onda kao da osjetila da idu na bolje.

I od tada se za Noru počinju ispisivati neke lijepe stranice njenoga života.

Koliko je zahvalna za topli kutak, hranu, pažnju, sigurnost i na kraju ljubav neka Vam kaže prva slika, a sve ostale neka ju potvrde

Noru bih opisala kao leptira u čahuri, 9 kg čiste posebnosti, a zamislite kakva će tek biti kada u potpunosti bude nečija i voljena?

Kada se opusti i prepusti svojim ljudima, kada stekne povjerenje i izgradi tu neku posebnu vezu koju traži u kontaktu s ljudima.

Slaže se sa psima i mačkama.

Stara je oko 2 godine, potpuno veterinarski obrađena i udomljava se isključivo kao nečiji prijatelj i ravnopravni član obitelji, ni mrvu manje od toga ne zaslužuje.

Ako ti je srce zatitralo na našu malu cigančicu zvanu ljubavica piši nam u inbox i dogovori meeting koji će ti promijeniti život, a nema ništa ljepše znati da si nekome u životu postao sve!

Photo by: @Matej Dokić